puszka pstrąga w pomidorach Graal
Kawałek papryki
świeża rzeżucha ogrodowa
szczypiorek
Na dnie naczynia ułożyć lekko pokrojoną rzeżuchę, na wierchu ułożyć rybę wraz z sosem w całości, Przykryć bokiem drobno posiekaną papryką szczypiorkiem , udekorować koperkiem i podawać na stół jako przystawkę lub lunch.
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjuCyFtnHDiNZ9GKDIU0Pth9Z9NwZrT_C61E5tM0MUU3bErvbsemOkiziEJl_jAWEvjfcWBBgKuod9PnTw6POwvkjniCdYtHj-0SAUe6RMEDkfx77__7hFpiGcPjc4ifbVSShbOG33V8UVY/s280/graal.jpg)
Dostałam do testowania rybki w puszkach.
Tym razem postanowiłam przygotować pstrąga w pomidorach na przystawkę.
Ten pyszny kawałek ryby ukryty pod aksamitnym sosem może zachwycić niejednego amatora rybek w puszkach.
http://www.graal.pl/?page_id=63
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEh8qPG3n2sGN6U6peR3Urp9WQt2OIgoLWQ6kDHhnjFcjJLyGSLrbYSH1AgtxkW2Dv-oVrurxv7LHOQSSk1HuucRm_h4B9o1pn2W4QhRTZuy48T_nvfdnIzdxUh7m1wtjRLGevScIiYIG5HI/s1600/images.jpg)
Brak komentarzy:
Prześlij komentarz
Napisz co myślisz o potrawie, nie zostawiaj reklam ani linków. Nie troluj.