Prawa autorskie

Wszelkie prawa zastrzeżone. Zdjęcia i treść są własnością autora, jakiekolwiek ich kopiowanie bez jego zgody jest złamaniem prawa..

18 lipca 2010

Łosoś z piekarnika z pieczarkami



porcje łososia
sól
pieprz
cytryna
0,5 kg drobych pieczarek
2 jajka
bułka tarta 
olej


Łososia posolić, popieprzyć i skropić sokiem z cytryny ułożyć na posmarowanej olejem brytwannie. Piec ok 30-40 min w temp 180 st


Pieczarki opłukać panierować w jajku i tartej bułce smażyć na złoty kolor.. 

Upieczonego łososia ułożyć na półmisku, z boku wsypać usmażone pieczarki i udekorować dowolnie













 "Kropka"




Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Napisz co myślisz o potrawie, nie zostawiaj reklam ani linków.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...