Griil sosem Barbecue - Kühne
Niepowtarzalny smak
Niepowtarzalny smak
Skł;
karkówka ok 60 dkg
1 mała cukinia
po połowie papryki czerwonej i żółtej
główka czosnku
sos Barbecue - Kühne
2 łyżki oleju
sól
czerwona papryczka słodka
Karkówkę pokroić w paski ułożyć warstwami w naczyniu, każdą warstwę delikatnie posolić i posmarować sosem Barbecue i odstawić na 0k 2 godziny do lodówki.
Przygotować warzywa; obrać czosnek i pokroić na kawałeczki, paprykę pokroić w kwadraty i cukinię w plastry ..
Nadziewać na drewniane lub metalowe szpikulce do grillowania .. przekładając mięso w falbankę czosnkiem i papryką oraz od czasu do czasu kawałek cukinii..
Do smarowania rozrobić 2 łyżki sosu
Barbecue - Kühne z 2 łyżkami oleju.
Brak komentarzy:
Prześlij komentarz
Napisz co myślisz o potrawie, nie zostawiaj reklam ani linków. Nie troluj.