Zupa rybna, ostra i smaczna.
na 2 porcje
1 filet dorsza ok 100 gr
4 krewetki
100 gr kapusty pekińskiej
1/4 cebuli
1 łyżeczka oleju sezamowego
1 łyżka sosu sojowego
1 łyżka sosu imbirowego
pół łyżeczki imbiru
szczypta ziół prowansalskich
natka pietruszki
2 szkl bulionu warzywnego
1 jajko
150 gr ugotowanego makaronu
Publikacja w książce kucharskiej
"Oddajmy głos rybie"
Witam serdecznie Pani Renato!
OdpowiedzUsuńPiszę do Pani w sprawie konkursu kulinarnego na stronie www.kpryba.pl, niestety z przyczyn technicznych nie posiadamy w naszej bazie Pani adresu e-mailowego dlatego pozwoliłam sobie napisać do Pani na blogu.
Proszę o kontakt na e-mail nataliarudzinska@wp.pl, w celu przekazania informacji dotyczących konkursu.
Pozdrawiam
Natalia Rudzińska
Fundacja "Młode Zboże"