Prawa autorskie
Wszelkie prawa zastrzeżone. Zdjęcia i treść są własnością autora, jakiekolwiek ich kopiowanie bez jego zgody jest złamaniem prawa..
2 lutego 2011
Duszone warzywka do obiadu
1 marchew
200 gr fasolki szparagowej
3 łodygi selera naciowego
szczypta czerwonej czubricy
sól
pieprz
2 ząbki czosnku
pół szkl wody
1 łyżka oleju
Rozgrzać olej dodać posiekany czosnek, chwilkę podsmażyć, dodać marchewkę pokrojoną w słupki i fasolkę szparagową oraz pokrojone łodygi selera. podsmażyć chwilkę i podlać wodą. Dodać przyprawy i przykryć pokrywką. Dusić na wolnym ogniu ok 20 min. Podawać jako jarzynkę do obiadu.
Subskrybuj:
Komentarze do posta (Atom)
Brak komentarzy:
Prześlij komentarz
Napisz co myślisz o potrawie, nie zostawiaj reklam ani linków. Nie troluj.