W Warszawie odbył się drugi półfinał Kulinarnych integracji z Amicą AMICA
Zostałam wybrana przez Paulę , właścicielkę bloga Just My Delicious
http://www.justmydelicious.com/
Spotkałyśmy się z innymi uczestniczkami w Hotelu NOVOTEL i tam na wspólnej kolacji mogłyśmy się zapoznać i omówić poszczególne etapy kolejnego dnia, czyli gotowania.
Rano zawieziono Nas do Restauracji Vilanova gdzie pod okiem kucharza gotowałyśmy własne dania i podpartywałyśmy konkurencyjne pary ;)
Wszystkie bawiłyśmy się wspaniale
Nasze dania konkursowe
Łosoś z miętowym kuskusem i granatem
Roladki z piersi kurczaka z serem kozim, prosciutto i szałwią w sosie amaretto z pieczarkami portobello z risotto i gruszką zapiekaną z gorgonzolą.
Żeberka w konfiturze z jarzębiny z duszoną kapustą.
Brak komentarzy:
Prześlij komentarz
Napisz co myślisz o potrawie, nie zostawiaj reklam ani linków. Nie troluj.