Prawa autorskie

Wszelkie prawa zastrzeżone. Zdjęcia i treść są własnością autora, jakiekolwiek ich kopiowanie bez jego zgody jest złamaniem prawa..

8 stycznia 2012

Biała kiełbaska z grilla




500 g cienkiej białej kiełbasy
3 łyżeczki musztardy Specialite Kamis z winem
1 łyżeczka suszonych pomidorów z bazylią
2 łyżki oliwy








Kiełbaski zwijać w ślimaczki i nadziać na patyczki do szaszłyków.
Posmarować musztardą i posypać suszonymi pomidorami i bazylią.
Skropić oliwą i odstawić na godzinę. Elektryczny gril lub zwykły rozgrzać i upiec z obu stron.
Podawać z ziemniaczkami pieczonymi z czosnkiem i surówką.

3 komentarze:

  1. Świetny pomysł, takie kiełbasiane slimaczki na patyku:)

    OdpowiedzUsuń
  2. Ale urocze zawijasy;) Bardzo efektowny patent!

    OdpowiedzUsuń
  3. bardzo apetycznie się prezentują a białą kiełbasę wprost uwielbiam!

    OdpowiedzUsuń

Napisz co myślisz o potrawie, nie zostawiaj reklam ani linków. Nie troluj.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...