Dietetyczna zupa rybna
1 filet miruny ok 200 g
duża garść posiekanego pora
duża garśc posiekanej kapusty pekińskiej
1 marchewka
1 puszka groszku
garść natki selera
1 pomidor
natka pietruszki
1 łyżka oliwy
sól
pieprz
bazylia
oregano
Warzywa posiekane warzywa włozyć do garnka zalać wodą i ugotować. Po 15 min dodać groszek z puszki. Rybę pokroić na kawałki i skropić oliwą . Do zupy dodać przyprawy i rybę . Pogotować jeszcze ok 10 min i zestawić z ognia
1 filet miruny ok 200 g
duża garść posiekanego pora
duża garśc posiekanej kapusty pekińskiej
1 marchewka
1 puszka groszku
garść natki selera
1 pomidor
natka pietruszki
1 łyżka oliwy
sól
pieprz
bazylia
oregano
Warzywa posiekane warzywa włozyć do garnka zalać wodą i ugotować. Po 15 min dodać groszek z puszki. Rybę pokroić na kawałki i skropić oliwą . Do zupy dodać przyprawy i rybę . Pogotować jeszcze ok 10 min i zestawić z ognia
Brak komentarzy:
Prześlij komentarz
Napisz co myślisz o potrawie, nie zostawiaj reklam ani linków. Nie troluj.