1 puszka szprotek podwędzanych Graal
1 jajko na twardo
kilka oliwek
2 łyżki keczupu
trochę szczypiorku
piórko cebuli do dekoracji
Otworzyć puszkę Szprotek Graal wyjąć rybki z oleju na talerz , jajko pokroić na plasterki , oliwki również pokroić na plasterki, ułożyć dekoracyjnie , posypać szczypiorkiem , oblać keczupem.
Udekorować natką pietruszki i piórkiem cebuli.
Szprotki podwędzane Graal to doskonałe rybki również na przystawkę
Dostałam do testowania rybki w puszkach.
Lubimy , więc nawet się nie zastanawiałam. Po otworzeniu pierwszej puszki jestem zadowolona. Rybki są dobre, nie rozpadają się, można z nich przygotować pyszne śniadania czy kolacje a nawet przystawki.
http://www.graal.pl/?page_id=63
1 jajko na twardo
kilka oliwek
2 łyżki keczupu
trochę szczypiorku
piórko cebuli do dekoracji
Otworzyć puszkę Szprotek Graal wyjąć rybki z oleju na talerz , jajko pokroić na plasterki , oliwki również pokroić na plasterki, ułożyć dekoracyjnie , posypać szczypiorkiem , oblać keczupem.
Udekorować natką pietruszki i piórkiem cebuli.
Szprotki podwędzane Graal to doskonałe rybki również na przystawkę
Dostałam do testowania rybki w puszkach.
Lubimy , więc nawet się nie zastanawiałam. Po otworzeniu pierwszej puszki jestem zadowolona. Rybki są dobre, nie rozpadają się, można z nich przygotować pyszne śniadania czy kolacje a nawet przystawki.
http://www.graal.pl/?page_id=63
Brak komentarzy:
Prześlij komentarz
Napisz co myślisz o potrawie, nie zostawiaj reklam ani linków. Nie troluj.