Prawa autorskie
Wszelkie prawa zastrzeżone. Zdjęcia i treść są własnością autora, jakiekolwiek ich kopiowanie bez jego zgody jest złamaniem prawa..
Moje blogi
moje blogi
Tam gdzie świeci słońce
Szydełko igła nitka i ja
Strony
Strona główna
Dania główne
Kuchnia z kresów
Ciasta
Dietetyczne
Wyroby własne
Drób
Warzywa
Wielkanoc
Wigilia
Grill
Przekąski
Publikacje
Współpraca
Spis A-Z
Polityka Prywatności
25 czerwca 2014
Pesto z lebiody
2 garście liści i wierzchołków lebiody (łobody)
1 łyżka ziaren słonecznika
2 łyżki ziaren dyni
1 łyżka orzechów włoskich
1 szkl oliwy
40 g tartego parmezanu
Wszystko zmiksować blenderem stopniowo dodając liście .
Pesto można zamrozić w małych porcyjkach.
Brak komentarzy:
Prześlij komentarz
Napisz co myślisz o potrawie, nie zostawiaj reklam ani linków. Nie troluj.
Nowszy post
Starszy post
Strona główna
Wyświetl wersję na komórki
Subskrybuj:
Komentarze do posta (Atom)
Brak komentarzy:
Prześlij komentarz
Napisz co myślisz o potrawie, nie zostawiaj reklam ani linków. Nie troluj.