Prawa autorskie

Wszelkie prawa zastrzeżone. Zdjęcia i treść są własnością autora, jakiekolwiek ich kopiowanie bez jego zgody jest złamaniem prawa..

28 lipca 2014

Filety Makreli Graal z salsą i roszponką


1 puszka Makreli z pastą pomidorowo-czosnkową w oleju Graal
1 pomidor
1/4 cebuli
gałązka bazylii
2 gałązki natki pietruszki
sól
pieprz
pieprz ziolowy
oliwa
garść roszponki

Pomidora i cebulę pokroić w drobną kosteczkę, doprawić solą  pieprzem i oliwą. Wymieszać.
Rybę wyjąć z puszki (odlać olej) Obłożyć rybę salsą i dookoła roszponką.
Tak przygotowaną rybę można podać gościom na kolację.





Dostałam do testowania drugą paczkę rybek w puszkach , są jeszcze lepsze :)
Tym razem postanowiłam przygotować Makrelę z salsą. Ta łagodna w smaku  rybka doskonale nadaje się do takich dań . 
W puszce znajduje się duży kawałek ryby otoczony smacznym sosem i olejem. 


http://www.graal.pl/?page_id=63

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Napisz co myślisz o potrawie, nie zostawiaj reklam ani linków. Nie troluj.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...