1 puszka Makreli z pastą pomidorowo-czosnkową w oleju Graal
1 pomidor
1/4 cebuli
gałązka bazylii
2 gałązki natki pietruszki
sól
pieprz
pieprz ziolowy
oliwa
garść roszponki
Pomidora i cebulę pokroić w drobną kosteczkę, doprawić solą pieprzem i oliwą. Wymieszać.
Rybę wyjąć z puszki (odlać olej) Obłożyć rybę salsą i dookoła roszponką.
Tak przygotowaną rybę można podać gościom na kolację.
Dostałam do testowania drugą paczkę rybek w puszkach , są jeszcze lepsze :)
Tym razem postanowiłam przygotować Makrelę z salsą. Ta łagodna w smaku rybka doskonale nadaje się do takich dań .
W puszce znajduje się duży kawałek ryby otoczony smacznym sosem i olejem.
http://www.graal.pl/?page_id=63
Brak komentarzy:
Prześlij komentarz
Napisz co myślisz o potrawie, nie zostawiaj reklam ani linków. Nie troluj.