Prawa autorskie

Wszelkie prawa zastrzeżone. Zdjęcia i treść są własnością autora, jakiekolwiek ich kopiowanie bez jego zgody jest złamaniem prawa..

3 października 2014

Naleśniki pieprzowe nadziewane pstrągiem w chrzanie Graal




naleśniki
1 jajko
1/3 szkl mleka
2 łyżki mąki
pieprz pomarańczowy Skworcu
sól
nadzienie
rukola
rzeżucha ogrodowa
pomidor
1 puszka pstrąga w sosie chrzanowym Graal

Z jajka mleka i mąki zrobić ciasto naleśnikowe, doprawić pieprzem pomarańczowym i solą, Usmażyć dwa naleśniki. 
Puszkę pstrąga rozdzielić na dwie części ułożyć zieleninę i pomidor a następnie pstrąga i polać sosem z puszki. 













Dzięki Skworcu jestem szczęśliwą posiadaczką wielu nowych wspaniałych przypraw i ziół które wykorzystam w mojej kuchni najciekawiej jak potrafię 










Od firmy Graal dostałam do testowanie pyszne rybki w puszkach . 
Można z nich przygotowywać różne potrawy i nadzienia. 

Dziś użyłam pstrąga w sosie chrzanowym jako nadzienie do naleśników. 



http://www.graal.pl/?page_id=63

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Napisz co myślisz o potrawie, nie zostawiaj reklam ani linków. Nie troluj.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...