naleśniki
1 jajko
1/3 szkl mleka
2 łyżki mąki
pieprz pomarańczowy Skworcu
sól
nadzienie
rukola
rzeżucha ogrodowa
pomidor
1 puszka pstrąga w sosie chrzanowym Graal
Z jajka mleka i mąki zrobić ciasto naleśnikowe, doprawić pieprzem pomarańczowym i solą, Usmażyć dwa naleśniki.
Puszkę pstrąga rozdzielić na dwie części ułożyć zieleninę i pomidor a następnie pstrąga i polać sosem z puszki.
Dzięki Skworcu jestem szczęśliwą posiadaczką wielu nowych wspaniałych przypraw i ziół które wykorzystam w mojej kuchni najciekawiej jak potrafię
Od firmy Graal dostałam do testowanie pyszne rybki w puszkach .
Można z nich przygotowywać różne potrawy i nadzienia.
Dziś użyłam pstrąga w sosie chrzanowym jako nadzienie do naleśników.
http://www.graal.pl/?page_id=63
Brak komentarzy:
Prześlij komentarz
Napisz co myślisz o potrawie, nie zostawiaj reklam ani linków. Nie troluj.