Prawa autorskie
Wszelkie prawa zastrzeżone. Zdjęcia i treść są własnością autora, jakiekolwiek ich kopiowanie bez jego zgody jest złamaniem prawa..
Moje blogi
moje blogi
Tam gdzie świeci słońce
Szydełko igła nitka i ja
Strony
Strona główna
Dania główne
Kuchnia z kresów
Ciasta
Dietetyczne
Wyroby własne
Drób
Warzywa
Wielkanoc
Wigilia
Grill
Przekąski
Publikacje
Współpraca
Spis A-Z
Polityka Prywatności
9 marca 2015
Tapenada
100 g oliwek czarnych
50 g oliwek zielonych
1 łyżka kaparów
1 łyżka soku z cytryny
szczypta papryczki chili w płatkach
2 łyżki natki pietruszki
4-5 łyżek oliwy
Wszystkie produkty włożyć do kubka i zmiksować przy pomocy blendera.
Podawać z grzankami lub jako dodatek do kanapek.
Brak komentarzy:
Prześlij komentarz
Napisz co myślisz o potrawie, nie zostawiaj reklam ani linków. Nie troluj.
Nowszy post
Starszy post
Strona główna
Wyświetl wersję na komórki
Subskrybuj:
Komentarze do posta (Atom)
Brak komentarzy:
Prześlij komentarz
Napisz co myślisz o potrawie, nie zostawiaj reklam ani linków. Nie troluj.