150 g ravioli Arc-Pol Czaniec
1 wędzone udko
50 g sera z niebieską pleśnią
pół pieczonej papryki
pół ogórka
pół cebuli
1 mała sałata rzymska
oliwa
1 łyżka musztardy
sól
pieprz
1 plaster sera żółtego na dekoracyjne gwiazdeczki
Ravioli gotujemy ok 15 min, odcedzamy, przepłukujemy zimną wodą.
Wszystkie składniki kroimy w kostkę , ogórka w plasterki. Z plastra sera wycinamy gwiazdeczki lub inne dekoracyjne kształty, np serduszka.
Mieszamy sałatkę, Oliwę mieszamy z musztardą polewamy i doprawiamy solą i pieprzem. Na wierzchu układamy serowe dekoracje.
Makarony a ARC-POL Czaniec to najlepszy wybór do sałatek sosów i głównych dań.
ARC-POL – Makarony z serca i wiedzy
Tradycja, pasja, technologia – Makarony ARC-POL. Wszystko zaczęło się od pasji podróżowania, bo zwiedzanie to nie tylko pejzaże i zabytki, to także różnorodność smaków, różnorodność aromatów. Inspiracja powstania firmy Arc-Pol narodziła się w przepięknym otoczeniu włoskich uliczek. Nie bez przyczyny to właśnie Włochy stały się rajem dla smakoszy, a kuchnia tego kraju od lat nie schodzi z podium najbardziej popularnych. żródło
Brak komentarzy:
Prześlij komentarz
Napisz co myślisz o potrawie, nie zostawiaj reklam ani linków. Nie troluj.