2 łyżki groszku zielonego z puszki
pomidor
żółty ser podwędzany (rolada Ustrzycka)
sałata
natka pieruszki
dobry ziarnisty chleb
Do przygotowania tych pysznych kanapeczek potrzebna jest dosłownie chwila.
Wyjmujemy sardynki z puszki, lekko rozgniatamy widelcem, dodajemy groszek, mieszamy.
Następnie przygotowujemy chleb. Można pomarować masłem, położyć sałatę, ser, plasterek pomidora i dużą łyżkę pasty sardynkowej.
Dostałam do testowania rybki w puszkach.
Lubimy , więc nawet się nie zastanawiałam. Po otworzeniu trzeciej puszki jestem ciągle zadowolona. Rybki są dobre, w pysznym sosie paprykowym, można z nich przygotować pyszne pasty na śniadania czy kolacje a nawet przystawki.
http://www.graal.pl/?page_id=63
Brak komentarzy:
Prześlij komentarz
Napisz co myślisz o potrawie, nie zostawiaj reklam ani linków. Nie troluj.