pół cebuli
2 jajka
sól
pieprz
szczypiorek
tłuszcz do smażenia
Kanie oczyścić pokroić na mniejsze kawałki, cebulę drobno posiekać. Na patelni rozgrzać łyżkę tłuszczu przysmażyć cebulę razem z grzybami. Jajka rozmącić i zalać nimi na patelni grzyby i cebulkę, Posypać solą, pieprzem i posiekanym szczypiorkiem. Przykryć pokrywką i przytrzymać na mniejszym ogniu aż jajka się zetną.
Opublikowany w
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjzqSs03kzGBY1M-KMxz42a7fpXdEr4ArIn7n_MsJCoecU4ti5yIoS9B8aXG4RbaRDtEB3I4N0LHp6hIG2ldqp_zD_CEGo-a4um0GMPJwn-gMm1KpOuVLwDw98JhcZypXDH86zK27tG9BEo/s1600/pobrane.jpg)
Brak komentarzy:
Prześlij komentarz
Napisz co myślisz o potrawie, nie zostawiaj reklam ani linków. Nie troluj.