1 placek tortilla
1 puszka Filetów pstrąga w sosie paprykowym Graal
100 g brukselki
Brukselkę oczyścić , zalać wodą i ugotować do miękkości , ok 10-12 min.
Odcedzić. Jeszcze gorącą przełożyć do miseczki, dodać całą puszkę Pstrąga w sosie paprykowym, wymieszać.
Tortillę podgrzać w mikrofali, nałożyć na placek całe nadzienie, zwinąć, zabezpieczyć papierem.. i smacznego.
Od firmy Graal dostałam do testowanie pyszne rybki w puszkach .
Można z nich przygotowywać różne potrawy i nadzienia.
Dziś użyłam pstrąga w sosie chrzanowym jako nadzienie do naleśników.
http://www.graal.pl/?page_id=63
Brak komentarzy:
Prześlij komentarz
Napisz co myślisz o potrawie, nie zostawiaj reklam ani linków. Nie troluj.